Music for Houvast? Vraag een plaatje aan en steun onze VZW!!! HET KAN BINNENKORT

VZW HOUVAST - Gebruikersvoorwaarden

Dit forum is een discussie- en informatie-uitwisselingsforum voor en door alleenstaande ouders. Met alleenstaande ouders wordt bedoeld: iedereen die niet samenleeft met de andere ouder van zijn/haar kind(eren).
Kinderen van alleenstaande ouders of niet-alleenstaande ouders worden niet toegelaten op het forum.

Vzw Houvast is geen datingsite.

De beheerders van het forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van vzw Houvast. Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.
Verder verklaar je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiënteerde of andere inhoud te plaatsen die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar vzw Houvast gehost wordt. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij je registratie en bij iedere posting opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. Je gaat ook akkoord met het feit dat vzw Houvast het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker sta je ook toe dat jouw opgegeven informatie in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit zonder jouw toestemming aan derden doorgegeven, tenzij een rechter hierom vraagt. Noch "VZW HOUVAST", noch phpBB zijn verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.

Vzw Houvast behoudt zich het recht voor om registraties te weren, te weigeren of geregistreerde gebruikers te verwijderen in functie van de doelstellingen of doelgroep van de vzw en haar forum.

Het e-mailadres dat je opgeeft wordt alleen gebruikt voor het bevestigen van je account en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als je je wachtwoord vergeet, of wanneer vzw Houvast je wil contacteren.

Registreren doe je best onder een gebruikersnaam die niet herkenbaar is voor derden (dus best geen gebruikersnaam waarin bvb je naam, initialen of gekende bijnaam verwerkt is). Het is eveneens niet aangewezen om in je gebruikersnaam gebruik te maken van * of ? omdat deze als wildcards worden beschouwd door de forumsoftware. Gebruikersnamen of onderschriften op het forum mogen geen verwijzing bevatten naar organisaties van welke aard ook.

Je kan ten allen tijde je registratie ongedaan maken.


Door op "Ik ga akkoord met deze voorwaarden" hieronder te klikken, verklaar je je ook akkoord met onze Forumregels.

We behouden ons het recht voor om deze regels op ieder moment te wijzigen en zullen je daarvan op de hoogte houden. Als je niet akkoord gaat met één van de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van het Houvast forum. Als je dat wel doet, ga je automatisch akkoord met de wijzigingen.


Terug naar loginscherm