ban Zippie

Hierin vind je de forumregels en algemene afspraken voor het gebruik van het forum...
Neem even de moeite om dit door te nemen.

ban Zippie

Berichtdoor Houvast-team » do 03 mei, 2012 23:21

Beste forumleden,

Het Houvast-team heeft besloten om Zippie van het forum en de chat te bannen.
Het gaat om een tijdelijke ban van 1 maand en daarna is hij opnieuw welkom om deel te nemen aan forum en al hetgeen HV zijn leden bieden wil.

Het team zal zelden zijn toevlucht nemen tot het bannen van leden omdat we iedereen zijn verhaal willen laten doen. Indien dat verhaal steeds weer op het zwartmaken van een of meerdere andere forumleden neerkomt, gaat er een belletje rinkelen en worden we als team argwanend.

Als we zeker weten dat bepaalde beschuldigingen totaal uit de lucht gegrepen zijn proberen we nog altijd de aanklager tot het aanbrengen van bewijzen over te halen. Als die “bewijzen” telkens weer verhalen van ‘horen zeggen ‘of ‘via, via’ zijn, kunnen wij deze niet voor waarheid aannemen en natuurlijk ook geen acties ondernemen.
Als dan, via allerlei wegen, door Houvast mogelijk gemaakt, deze valse of twijfelachtige verhalen verder blijven verspreid worden, vinden wij het als team gerechtvaardigd iemand (tijdelijk) het zwijgen op te leggen.

Indien mensen vinden dat de ban van Zippie niet gerechtvaardigd is omdat zij slachtoffer waren van misbruiken via forum of chat, zoals aangevoerd door Zippie, en hiervan bewijzen hebben, willen we die opmerkingen graag ontvangen op Info@houvast.be.
Steeds met het doel mensen een steun te bieden in moeilijke tijden,

Het Houvast-team
Avatar gebruiker
Houvast-team  Niet gespecifieerd
 
Berichten: 538
Geregistreerd: zo 12 okt, 2003 00:42

Re: ban Zippie

Berichtdoor Houvast-team » do 31 mei, 2012 22:40

Het team heeft besloten zippie een langdurige ban van 1 jaar op te leggen, dit omdat we van mening zijn dat iemand die dreigt met juridische stappen tegen vzw Houvast, geen toegang tot ons forum moet krijgen.

Het Houvast-team
Avatar gebruiker
Houvast-team  Niet gespecifieerd
 
Berichten: 538
Geregistreerd: zo 12 okt, 2003 00:42


Keer terug naar Afspraken en regels met betrekking tot het gebruik van dit forum

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron