Eerste| Vorige| Omhoog| Volgende| Laatste
Help, een puber in huis
Afbeelding Voorkant Boek Gegevens
Auteur
Stef Desodt
Genre Opvoeding Pubers
Medium Paperback (210 x 140 mm)
Uitgever Roularta Books NV
Taal Nederlands
Informatie
Een puber in huis. Alleen maar last? Constant gekibbel? Over zakgeld. Een piercing. Wel of niet naar een fuif. Op tijd thuis. Roken. Experimenteren met drugs. Het haar in een andere kleur. Een kale knikker. Redenen genoeg om de hel te laten losbarsten.
Moet er nog gezag zijn? Straffen en belonen, hoe doe je dat? En wat als je puber koppig is, kwaad, agressief of humeurig? Hoe beleeft een tiener de seksualiteit? Hoe reageer je als ouder op de eerste verliefdheid van je puber? Enzovoort...
Product Gegevens
ISBN 9054666285
Aantal pagina's 159
Richtprijs 15,00 €
Internet Link
Opmerkingen
Mag je al eens toegeven? Moet je zoveel mogelijk conflicten vermijden omwille van de huisvrede? Lijnen uittekenen. Grenzen afbakenen. Hoe doe je dat? Praten met je puber. Luisteren. Een aanvaardbaar compromis sluiten. Voldoende vrijheid geven.
Het lukt wel. Als je als ouder maar je verantwoordelijkheid opneemt en leiding geeft. Zeg maar ja. Pak de uitdaging aan om je puber naar de volwassenheid te begeleiden.

Dit werk helpt je om je te bekwamen in positief leiding geven. In het leren grenzen stellen. In het maken van afspraken. In het leren 'neen' zeggen.