Eerste| Vorige| Omhoog| Volgende| Laatste
Alles heeft een reden - Ontdek de ware betekenis van belangrijke gebeurtenissen in je leven
Afbeelding Voorkant Boek Gegevens
Auteur
Mira Kirshenbaum
Genre Divers
Medium Paperback (215 x 352 mm)
Uitgever Archipel
Taal Nederlands
Informatie
Iedereen wordt in zijn leven wel een keer geconfronteerd met gebeurtenissen die onverklaarbaar, onrechtvaardig of wreed lijken. Ze slaan ons uit het lood, maken ons onzeker of angstig. Maar volgens psychotherapeute Mira Kirshenbaum heeft alles een reden.

Kirshenbaum gaat ervan uit dat, ongeacht hetgeen je overkomt, er niet alleen iets waardevols uit de gebeurtenis voort zal komen, maar het simpelweg ook noodzakelijk is dat dit jou juist overkomt: je leert ervan en je groeit erdoor.
In tien hoofdstukken behandelt zij tien verschillende levenslessen, uiteenlopend van leren jezelf accepteren, je thuis voelen in deze wereld, het loslaten van angsten en het vinden van de ware liefde, tot aan het ontdekken van je verborgen talenten. Haar algemene psychologische adviezen en specifieke stappenplannen, onderbouwt ze met veel ervaringsverhalen uit haar praktijk. Daarnaast heeft ze een aantal tests opgenomen die de lezer moeten helpen bij het ontdekken van de positieve kant van de negatieve gebeurtenissen. Alles heeft een reden geeft de lezer kracht om de levensles die schuilgaat achter de teleurstelling of het verlies, te zien en te begrijpen.
Product Gegevens
ISBN 9063051670
Aantal pagina's 208
Richtprijs 16,95 €
Internet Link
Opmerkingen
'Als je gelooft dat alles wat je overkomt een reden heeft, dan zul je veel troost vinden in dit goed geschreven zelfhulpboek van psychotherapeute Mira Kirshenbaum.' - Publishers Weekly