Eerste| Vorige| Omhoog| Volgende| Laatste
De kracht van het nu - gids voor spirituele verlichting (2001)
Afbeelding Voorkant Boek Gegevens
Auteur
Eckhart Tolle
Publicatiedatum 2001
Uitgever Ankh-Hermes
Taal Nederlands
Informatie
Om de weg te gaan die wordt beschreven in De kracht van het Nu dien je de indentificatie me je analytische geest en het daardoor gecreërde onechte zelf, het ego, te laten varen. We zijn ons denken niet. We kunnen onszelf van psychische pijn verlossen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen.
Daar komen we er ook achter dat we al 'heel' en 'volmaakt' zijn. Velen zullen tijdens het lezen van dit boek vaststellen dat de grootste blokkades om in het Nu te komen onze relaties zijn, dat wil zeggen de manier waarop we in onze relaties staan. Relaties kunnen echter ook een toegang zijn om tot verlichting te komen, mits we ze wijs benutten zodat ze bijdragen aan onze bewustwording en we daardoor in staat zijn meer liefde te geven.
Als we volledig aanwezig kunnen zijn en iedere stap in het Nu kunnen zetten, kunnen we de werkelijkheid ervaren van zaken als 'overgave', 'vergeving' en 'het onnoembare'. Zo kunnen we onszelf openstellen voor de transformerende ervaring van De kracht van het Nu.
Product Gegevens
ISBN 9020282301
Aantal pagina's 191
Richtprijs 17,00 €
Origineel Gegevens
Origineel Publicatie Jaar 2001
Opmerkingen
Vert. van: The power of now : a guide to spiritual enlightenment. - Herz. ed. - Novato (Ca) : New World Library, 1999. - Oorspr. uitg.: Vancouver : Namaste Publishing, 1997