Melden van overtreding forumregels (Forummisbruik melden)

Afspraken en regels.
Hier kun je al je vragen, suggesties en op- of aanmerkingen over de site en/of het forum kwijt.
Neem even de moeite om dit door te nemen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Houvast-team
Berichten: 571
Lid geworden op: 11 okt 2003, 23:42

Melden van overtreding forumregels (Forummisbruik melden)

Bericht door Houvast-team » 12 feb 2006, 14:23

Rechtsbovenaan elke posting vind je een link 'Forummisbruik melden'. Deze link open je door op de driehoek met uitroepteken te klikken (zie afbeelding)

Afbeelding


Je kan deze link gebruiken als je die bepaalde posting niet verantwoord vindt, als je problemen ondervindt met degene die het bericht gepost heeft of indien je van mening bent dat de posting indruist tegen de forumregels... (in Internetjargon noemt dit een "abusemelding").

Na het klikken opent zich een venster waarin je een misbruik-categorie kan selecteren en eventueel een verduidelijking voor je melding kan schrijven. Bevestig daarna je melding.

Op deze manier kan het Houvast-team snel zien waarover je melding gaat, en het probleem ook goed opvolgen.

Stuur dus geen PB'tje naar één van de teamleden, waarbij je altijd het risico loopt dat deze persoon niet aanwezig is of niet de mogelijkheid heeft je probleem snel op te volgen. Via de link 'Forummisbruik melden' krijgt elk lid van het team een e-mail toegestuurd, waardoor we sneller en adequater kunnen reageren.

Gebruik deze link alsjeblieft niet om het houvast-team te contacteren voor vragen, bemerkingen enz.... dit kan je steeds doen per mail aan info@houvast.be.

Let er ook op dat je de link gebruikt in het bericht waarover je iets wil melden want de gegevens van dat bericht worden mee verzonden.

Plaats reactie