tijdelijke, langdurige, definitieve ban

Afspraken en regels.
Hier kun je al je vragen, suggesties en op- of aanmerkingen over de site en/of het forum kwijt.
Neem even de moeite om dit door te nemen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Houvast-team
Berichten: 571
Lid geworden op: 11 okt 2003, 23:42

tijdelijke, langdurige, definitieve ban

Bericht door Houvast-team » 07 aug 2008, 08:30

- Na herhaalde forumovertredingen kan een gebruiker tijdelijk geband worden (ofwel enkel voor pb-verkeer, ofwel voor het hele forum). Voor welke periode en op welke manier een gebruiker geband wordt, is afhankelijk van de situatie. Het gaat in elk geval altijd over minstens één maand.
De gebruikersaccount wordt dan geblokkeerd en berichten blijven leesbaar onder de nicknaam. Het team plaatst ook een bericht van tijdelijke ban, en verwijdert dat opnieuw bij heractivatie van de gebruiker.

- Als zich voor de tweede keer een ban opdringt, is deze altijd langdurig en geldt de ban ook voor het hele forum.
Langdurig betekent dat het over een periode van minstens één jaar gaat. De gebruikersaccount wordt dan gederegistreerd, terwijl de gebruikersnaam in een cijfercode (ddmmyy) verandert. Het team plaatst daarna een bericht van langdurige ban.
Als de gebande gebruiker na één jaar wenst terug te keren, kan hij een gemotiveerd verzoek richten aan info@houvast.be Het team oordeelt dan over een eventuele terugkeer.
Na een eventuele terugkeer is er geen ruimte meer voor een tijdelijke of langdurige ban. Dat betekent dus dat de ban definitief wordt van bij de eerste ernstige overtreding.

Plaats reactie