voor nen copain, ideetje voor volgend jaar

Hier kan je verwijzen naar interessante boeken die je gelezen hebt met betrekking tot de thema's op deze site
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Nickyboy
Berichten: 1089
Lid geworden op: 17 nov 2006, 10:10
Locatie: Drongen

voor nen copain, ideetje voor volgend jaar

Bericht door Nickyboy » 04 sep 2008, 18:59

schat, zal ik de was doen?

Zoek je nog een geschenk voor vaderdag? Dan hebben wij een tip voor je. Het boek 'Schat zal ik de was doen?' van Rudolf Hunnik. Daarin leren mannen hoe ze op een perfecte manier de was kunnen sorteren, ophangen en strijken. Tof cadeau? Wij vonden van wel!

Het valt niet te ontkennen: de computer heeft voor vrijwel niemand meer geheimen, terwijl de knopjes op de wasmachine en het strijkijzer voor veel mensen ernstige bezwaren opleveren.

Er zijn genoeg eenvoudig te bedienen apparaten om onze vuile was schoon en glad te krijgen, maar toch weigeren velen om het te doen. Is het de angst voor wasmiddelen en witgoed? Misschien. Is het gemakzucht? Ja! Het is veel makkelijker om een ander, die er de hand niet voor omdraait, te laten wassen en strijken.Vooral mannen drukken vaak hun snor voor de was, maar ook jongeren en de pas-op-kamer-woners worden hierin niet (meer) wegwijs gemaakt en opgevoed. Is strijken en wassen een vrouwenaangelegenheid? Voornamelijk wel, maar Schat, zal ik de was doen? kan daar verandering in brengen. Met eenvoudige uitleg en illustraties leer je de wasmachine te gebruiken, hoe je was moet selecteren en wassen, de was te drogen, en kleding te strijken. En terwijl de was in de machine zit, kun je nog wat achtergrondinformatie lezen over wassen en strijken: hoe ging het er vroeger aan toe (wassen in de tobbe en de strijkbout op kooltjes) maar ook over de sport ‘extreem strijken’, handige tips uit grootmoeders tijd, en natuurlijk de vlekkengids.

cadeau
The power of love
A force from above
Cleaning my soul
The power of love
A force from above
A sky-scraping dove

bloempje

Re: voor nen copain, ideetje voor volgend jaar

Bericht door bloempje » 05 sep 2008, 08:23

Nickyboy schreef:Zoek je nog een geschenk voor vaderdag?
:roll: en voor moederdag 'klussen voor dummies' of wat ?

Plaats reactie