Aanbod van JCI Gent

Oproepen ons toegezonden via mail
Gebruikersavatar
Houvast-team
Berichten: 563
Lid geworden op: 11 okt 2003, 23:42

Aanbod van JCI Gent

Bericht door Houvast-team » 07 jun 2020, 12:01

Het Team ontving volgend aanbod dat we met veel plezier doorgeven aan de Forumleden:
Wij zijn de VZW Junior Chamber International (JCI) voor de afdeling Gent Artevelde. We zijn een organisatie van ondernemende mensen die zich graag inzetten voor de maatschappij. In de huidige Corona-tijd werken we aan een aantal projecten waarbij we ons richten op de zorgverleners maar ook op mensen voor wie de lockdown een zware tijd betekent.

Een van de projecten die we momenteel uitwerken is rond het bezoeken van alleenstaanden/alleenwonenden door een lid van JCI (met uiteraard het respecteren van de afstandsregels) om een aperitief te nuttigen. Hierbij dachten we aan de organisatie Houvast. Zou het kunnen dat (een deel van) de leden die deelnemen aan de activiteiten van Houvast alleenstaanden/alleenwonenden zijn, die een bezoek van een van onze leden, zouden kunnen appreciëren? Het is wel zo dat we dit enkel kunnen doen voor leden die in Gent (of de omgeving rond Gent) wonen. We zouden de bezoeken plannen in de week van 15/06.
Houvasters die van het aanbod gebruik willen maken mogen zelf contact nemen met JCI Gent Atrevelde via matthi.dewaele@gmail.com

Plaats reactie