alleenstaande thuiswerkende ouder met kind die online lessen moet volgen

Oproepen ons toegezonden via mail
Gesloten
MarisaG
Berichten: 1
Lid geworden op: 25 mar 2021, 10:29

alleenstaande thuiswerkende ouder met kind die online lessen moet volgen

Bericht door MarisaG » 25 mar 2021, 10:43

In de media wordt veel aandacht gegeven aan de horeca, de zorgsector en de scholen tijdens deze covid periode. Ondertussen wordt constant benadrukt dat thuiswerken verplicht is maar wie denkt aan de ouders die ondertussen zowel (zorg)leerkracht als ouder moeten zijn.

Wij, 6 studenten maatschappelijk werk, willen de aandacht vestigen op het emotioneel welzijn van alleenstaande ouders die van huis uit werken en ondertussen leerlingen hebben die online lessen moeten volgen. Hier wordt geen aandacht aan gegeven terwijl wij merken dat dit niet altijd een evidentie is. (Ik weet dit uit eigen ervaring, ik ben sinds juli alleenstaande met 2 jonge kinderen)

Wij willen dit niet enkel aandacht geven maar willen proberen een tool uit te werken die deze periode vlotter kan laten verlopen. We hopen dat jullie ons hier bij willen helpen door het invullen of delen van onze enquête. Dit duurt een 5tal minuten en is volledig anoniem. Op basis van jullie antwoorden/behoeften kunnen we onze tool uitwerken. Alvast bedankt!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... lac4dAVrZM

Gesloten