Nieuwe rubriek bij 'Iedereen Beroemd'.

Oproepen ons toegezonden via mail
Gebruikersavatar
Houvast-team
Berichten: 575
Lid geworden op: 11 okt 2003, 23:42

Nieuwe rubriek bij 'Iedereen Beroemd'.

Bericht door Houvast-team » 02 jun 2021, 15:28

Bij het productiehuis 'de chinezen' is men volop bezig met de voorbereidingen voor volgend tv-seizoen.
Zo ook voor het één programma "Iedereen Beroemd".
In één van de nieuwe rubrieken willen ze vanaf september een tijd lang een aantal gezinnen volgen die voor een bijzonder jaar staan. Van een vissersfamilie waar de zoon het roer overneemt, naar een nieuw samengesteld gezin dat gaat samenwonen, tot een familie die meeleeft met de voetbaldroom van de dochter. Deze worden naast elkaar gemonteerd om de verschillen en opvallende overeenkomsten bloot te leggen. Dit bijzonder jaar is geen must wel een surplus. Op dit moment staat hun radar nog breed open.
Één van de pistes die ze bijzonder graag zouden volgen is rond alleenstaande ouders.
Ze geloven sterk dat het verhaal van een gezin waar een ouder er alleen voor staat, bijzonder straf is en op grote herkenbaarheid kan rekenen.
Ze zouden de personen in kwestie samen met hun omgeving een aantal maanden of een geheel jaar op een aantal belangrijke scharniermomenten volgen om zo een beeld te schetsen van hun leven. Daarbij focussen ze op het positieve verhaal. Zowel de moeilijkere momenten als de plezante kleine dinges des levens zijn voor hen interessant. Dat kan gaan van een moeilijk persoonlijk moment tot een namiddagje afspreken met een vriendin/vriend , Kerstavond vieren, naar school gaan,...
Ze laten hen ook voor een groot stuk zelf aan de slag gaan met een vlogcameraatje om de intimiteit te bewaren.
Het is dan ook hun bedoeling om elk verhaal met het nodige respect en eerlijkheid te brengen. Altijd in samenspraak met de mensen zelf.
Sta je open om als eens in eerste instantie vrijblijvend (zonder camera) jouw verhaal te delen?
Een korte babbel via telefoon of (coronaproof) in het echt om nadien verder te kijken wat er al dan niet mogelijk is.
Ze mikken op half juni (ten laatste eind juni) om hun definitieve puzzel te leggen en plannen tot die tijd gesprekjes in met zoveel mogelijk mensen.
Contacteer de regisseur via één van zijn kanalen, hieronder te vinden.


Plaats reactie