Hiersie daarsie, de kladversie daarsie!

Afspraken en regels.
Hier kun je al je vragen, suggesties en op- of aanmerkingen over de site en/of het forum kwijt.
Neem even de moeite om dit door te nemen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Houvast-team
Berichten: 573
Lid geworden op: 11 okt 2003, 23:42

Hiersie daarsie, de kladversie daarsie!

Bericht door Houvast-team » 30 okt 2006, 21:23

Kennen jullie deze situatie ook?

Je bent aan een bericht op het forum begonnen en plots hebben je kids je "dringend" nodig.... je laat je pc staan want je zal later wel verderwerken aan het bericht... je komt terug om verder te werken aan je bericht en net op het moment dat je je bericht wil doorsturen, geeft de forumsoftware aan dat je sessie verlopen is en je bent je volledige tekst kwijt. :cry:

Om deze vervelende situaties te vermijden, kan je vanaf vandaag op het Houvastforum kiezen voor het bewaren van een kladversie van je bericht. Zo wordt de tekst die je reeds ingetikt had, bewaard en kan je deze tekst later opnieuw oproepen om er verder aan te werken. Dit werkt eveneens voor je privéberichten.

Onderaan elk bericht dat je intikt kan je nu kiezen voor "kladversie", hiermee wordt de kladversie van je bericht bewaard.
Bovenaan de indexpagina van het forum kan je nu kiezen om je kladversies op te roepen.

Wanneer je echter een antwoord geeft in een topic waarin je reeds een kladversie startte, zal je antwoord aan de kladversie toegevoegd worden en niet als nieuw bericht geplaatst worden.

Natuurlijk blijven je kladversies niet eeuwig staan, kladversies waaraan gedurende 3 weken niet meer gewerkt werd, zullen automatisch verwijderd worden.

Wij hopen op deze manier jullie gebruik van het forum aangenamer en efficiënter te kunnen maken.

Met vriendelijke groeten,

Houvast-team

Plaats reactie