Klik hier om terug te keren naar Homepage

vzw HOUVAST

 

Op Stap..

 

Wat je al altijd wilde weten over onze uitstapjes....

Geregeld worden uitstapjes georganiseerd door en voor de geregistreerde leden, zodat je de kans krijgt om eens kennis te maken met de man/vrouw die verscholen zit achter de nick-name. Dit kan een activiteit zijn uitsluitend voor volwassenen, of integendeel echt iets om de kinderen mee naar toe te nemen. Wie iets organiseert vermeldt dan ook best of het "met" of "zonder" kinderen is.

Hoe ga je nu te werk? Wil je iets organiseren, post dan gewoon je ideetje in de rubriek "OP STAP", in de maand van je keuze. Vermeld dag, uur, plaats van samenkomst en eventueel de te voorziene kosten en alle andere gegevens die je wel nuttig lijken. Heb je een idee voor een leuke uitstap maar ben je geen kei in het organiseren, of zoek je hulp om samen iets te organiseren, post dan je voorstel in "Tips voor uitstapjes" in de rubriek "OP STAP"

Om het uitstapje ook voor de organisator zo aangenaam mogelijk te houden gaan we uit van de informele aanpak: indien de organisator kosten heeft gemaakt of in het geval van uitstapjes bij iemand thuis, worden de kosten gedeeld door de aanwezigen. Wie mee op stap gaat met een uitstap georganiseerd via het forum van vzw HOUVAST doet dat op eigen verantwoordelijkheid. De organisator van de uitstap en de vzw HOUVAST kunnen in geen geval aansprakelijk worden gesteld als er iets mis gaat.

Na het uitstapje kan iedereen zijn/haar reactie kwijt op de daarvoor voorziene forumrubriek.

Let op: je moet geregistreerd zijn en je inloggen op het forum om de bovenstaande links te bekijken!

Tip: Indien de uitstapjes niet direct bij de deur liggen, dan kunnen routeplanners zeker van pas komen: 

 

Nog vragen: contacteer ons gerust op info@houvast.be 

 


 

Laatst aangepast op 20-07-2011 Aangepast

2003-2014 - vzw Houvast